Activiteiten

Verspreid binnen en buiten zijn er allerlei leuke activiteiten voor jong en oud. Er worden stempelkaarten verkocht om aan de activiteiten mee te doen. De opbrengst van de stempelkaarten komt geheel ten goede aan de sociocratische leeromgeving LOS Deurne.

Stempelkaartactiviteiten

Op de dag zelf zullen er veel meer leuke stempelkaartactiviteiten te doen zijn dan degenen die hieronder staan. We laten heel graag nog een verrassing welke activiteiten je nog meer aan kan meedoen.

Koekjes bakken

Het zal heerlijk ruiken in de keuken van FestivaLOS! Kinderen zijn daar welkom om hun eigen koekjes te komen bakken.

Schminken

Een feest wordt pas echt een feest als er geschminkt wordt. Ongetwijfeld heel erg in trek bij alle kinderen.

Overige activiteiten

Live muziek
door Papillon Harmonicas, www.papillonharmonicas.com

Papillon Harmonicas is in 2014 ontstaan. Viola, René en Rianne spelen alle drie in het orkest van de Helmondse Mondharmonica Vereniging, en tijdens meetups en evenementen soms ook als trio. Dat was zo leuk, dat het idee is ontstaan om vaker als trio te repeteren. Nu ze een gevarieerd repertoire hebben opgebouwd, willen ze dat ook graag ten gehore brengen voor een breder publiek. Kom genieten van een muzikaal cadeautje door Papillon Harmonicas!

Rondleidingen

Natuurlijk leren. Geen klaslokalen. Geen leeftijdsgroepen. Sociocratisch meebeslissen. Hoe gaat dat dan bij LOS, en hoe ziet de leeromgeving er uit? Je ontdekt het tijdens de rondleidingen.

Spelen

Tijdens FestivaLOS is er los van de georganiseerde activiteiten ook gewoon volop ruimte om (binnen en buiten) lekker te ontdekken en te spelen. Er zijn trampolines, zand, water, spelletjes en nog veel meer. Wil je nu al in de stemming voor Festivalos komen? Download dan onze kleurplaat hier!