Standhouders

In de ruime tuin van LOS Deurne vind je allemaal leuke en unieke kraampjes. Alle standhouders wordt aan het einde van de dag gevraagd om een bijdrage te doen die passend voelt. De opbrengst van deze bijdrage komt geheel ten goede aan de sociocratische leeromgeving LOS Deurne.

LOS Deurne
http://losdeurne.nl/

Bij de kraam van LOS Deurne kun je informatie krijgen over LOS Deurne. Er wordt koffie, thee en ranja verkocht. Ook kun je er stempelkaarten en loten voor de loterij kopen.

SonBeads
http://sonbeads.nl/

Sonja van SonBeads ontwerpt glaskralen en sieraden in haar eigen atelier.
Iedere glaskraal wordt met de hand gemaakt en is daardoor uniek. Haar collectie is divers en kleurrijk.

Tijdens FestivaLOS zal ze een deel van haar collectie meenemen en kan je bij haar terecht voor een ontwerp op maat.

De Groene zoektocht
https://www.etsy.com/nl/shop/DeGroeneZoektocht?ref=shop_sugg

Simone heeft zich altijd geïnteresseerd in milieubewust leven en heeft het ook altijd leuk gevonden om zelf dingen te maken. De afgelopen jaren neemt ze milieubewust leven steeds serieuzer. Bij FestivaLOS is ze aanwezig met ‘De Groene Zoektocht’, waarmee ze zich focust op producten gemaakt van bestaande materialen die zo een tweede leven krijgen. Denk aan bulkzakjes van tweedehands textiel, besteksetjes van tweedehands plastic en herbruikbare wattenschijfjes van retro badstof. De producten zijn hierdoor niet alleen uniek maar helpen ook mee aan een circulaire economie.

De Oersprong
http://www.deoersprong.org/

Bij het kraampje van De Oersprong vind je natuurlijke, ambachtelijke, geupcyclede en handgemaakte produkten met liefde voor de natuur. Ook kun je er meer info krijgen over natuurbelevingsmiddagen, -workshops en (kinder)feestjes, teamuitjes en meer van de leuke activiteiten die ze organiseren. Ook kan je meedoen met een workshop om jouw unieke krachtdier te ontdekken en maken.

Lichtverbinding
– Marjon van Westing, www.lichtverbinding.nl

Marjon van Westing is tijdens FestivaLOS aanwezig met haar praktijk Lichtverbinding. Met Lichtverbinding biedt zij energetische coaching aan. Je kunt tijdens FestivaLOS kennis met haar en haar manier van werken maken en (korte of langere) consulten bij haar afnemen.

Plantenkraam

Nog op zoek naar iets leuks voor in je tuin of voor in huis? Welkom bij de plantenkraam!

De Kriebelboom
https://dekriebelboom.nl

Bij De Kriebelboom kun je terecht voor kinderyoga maar ook Rots&Watertraining, onderlinge kindermassage, intuitieve massage, luisterkindwerk en kriebelt er nog veel meer! Maak bij de kraam van De Kriebelboom kennis met Yvonne en haar manier van werken en sluit aan bij een heerlijke sessie kinderyoga.

Chantal Songorzadeh

Als hobby maakt Chantal biologische zeep met enkel natuurlijke ingrediënten. Ook maakt ze theemelanges. Op Festivalos kun je deze heerlijke natuurlijke producten kopen.

Lieve Dingen
https://www.facebook.com/lievedingen/ 

Op zoek naar een klein of beetje groter cadeau voor een speciaal iemand of een cadeau speciaal voor jezelf? Bij Lieve Dingen vind je allemaal mooie handgemaakte cadeautjes.

Tom Straver Aura Reading en Healing
http://www.tomstraver.nl/